LEKO Engineering

Slide 1

Kokonaisvaltaiset
kuljetinprosessiratkaisut

Slide 4

Pitkät perinteet
vaativien asiakas-
projektien johtamisessa

Slide 4

Palveluumme kuuluu
myös kattavat tehdas-
modernisoinnit

Slide 4

Sahat, lannoitetehtaat, satamat, kaivokset, paperi- ja sellutehtaat,
bioenergialaitokset

Slide 3

Toimitamme kokonaisia
kuljetinprosessi-
ratkaisuja

Slide 5

Innovatiivisia ja ratkaisukeskeisiä tuotteita teollisuuteen

previous arrow
next arrow

Monipuolinen kuljetinvalikoima laajan teollisuuskentän tarpeisiin.

LEKO Kuljetinratkaisut

Monipuoliset materiaalinkäsittelyratkaisut

LEKO Kuljetin tuotteitamme ovat mm. hihnakuljettimet, kolakuljettimet, elevaattorit, vastaanottotaskut, suppilot, seulat, siilot, laivalastaimet, rampit, kannatusrakenteet sekä raskaat ja kevyet kulkusillat.

Ruuvikuljettimet

Ruuvikuljetin on kustannustehokas ja pitkäikäinen

Ruuvikuljetin on kustannustehokas ja pitkäikäinen tapa siirtää erilaisia materiaaleja monenlaisissa sovelluskohteissa. Se on ideaalinen erilaisten kuivien ja puolijuoksevien materiaalien siirtämiseen ja käsittelyyn.

Suunnittelu ja tuotanto

Suunnittelemme ja valmistamme räätälöidyt konepajatuotteet

Suunnittelu- ja tuotekehitys- palvelumme vastaa myös erikoistuotteiden kysyntään.
Ajanmukainen konekanta ja konserniyritysten synergia luo edellytykset monipuolisten tuotteiden valmistamiselle
yksittäiskappaleista sarjatuotantoon.

LEKO Engineering

LEKO Engineering on Siirtoruuvi Oy:n yksikkö, jonka tuotteet ja palvelut tunnetaan nimellä LEKO Kuljettimet.
Toimitamme pääsääntöisesti kokonaisia kuljetinprosessiratkaisuja, mutta myös yksittäiset kuljetintoimitukset kuuluvat palveluumme osana tehdasmodernisointeja.

LEKO Kuljettimet on toinen Siirtoruuvi Oy:n tuotesektoreista, joista toinen on ruuvikuljettimet.
Siirtoruuvi Oy on erilaisten siirto- ja kuljetinratkaisujen myyntiin, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys, joka toimittaa tuotteitaan ympäri maailmaa teollisuuden eri alojen käyttöön.

Sovelluskohteet

leko-engineering-sovelluskohteet-0

Sellu- ja paperiteollisuus
Kaivosteollisuus
Bio- ja energiateollisuus
Elintarviketeollisuus
Kemianteollisuus
Mekaaninen puunjalostus
Jätevesihuolto
Maatalous
Elinkaaripalvelut

1. Suunnittelu

Harvoin asiakkaalla on valmiita piirustuksia, joiden mukaan voimme työskennellä. Meidän tehtävämme on suunnitella yhdessä oikeaan kohteeseen oikea tuote. Toisin sanoen emme tee vain sitä työtä, joka meille annetaan, vaan olemme vastuussa koko prosessin toimivuudesta lopputuotteen toimivuuteen ja toimitukseen asti.
Tutkimme jokaisen asiakkaan materiaalivirrat ja kokonaisprosessit. Arvioimme erilaisia toteutustapoja ja laadimme projektisuunnitelman laajan asiantuntemuksemme pohjalta.

2. Hitsaus

Kaikki työvaiheet suoritetaan nykyaikaisissa tiloissa uusimmilla työkaluilla ja laitteilla. Jokaisella osa-alueella on omat huippuammattilaisensa, mutta hitsaus- ja viimeistelyosastomme on erityisen merkittävä projektin toimivuuden kannalta.

3. Koneistus

Siirtoruuvilla on takana pitkä historia, ja vaikka liiketoiminta on laajentunut, kehittynyt ja monipuolistunut, sillä on edelleen sama missio: tarjota laadukkaita koneistuspalveluita tavoitteellisesti ja asiakaslähtöisesti.

4. Asennus ja viimeistely

Voimme toteuttaa asiakkaillemme vaativia konfiguraatioita ja valmistaa tuotteita asiakaspiirustusten perusteella sekä komponenttivalmistuksen että alihankinnan kautta.

5. Toimitukset

Voimme toteuttaa suuriakin projekteja, sillä konsernin neljä yritystä tukevat palvelusegmenttiämme. Yhdessä ne muodostavat valmistusketjun, joka vähentää asiakkaiden tarvetta turvautua useisiin alihankkijoihin. Kokonaisvaltainen toimittaja on asiakkaalle aina turvallisempi, nopeampi ja kestävämpi ratkaisu kuin useiden toimijoiden hajanainen järjestelmä.

6. Elinkaaripalvelut

Asiantuntevat jälkimarkkinapalvelut tuovat tärkeää lisäarvoa asiakkaallemme. Varaosapalvelu ja varaosatoimitukset ovat valmistajariippumattomia ja tekniset palvelut sisältävät huolto- / korjaustyöt, laite- ja kuntoarvioinnit ja ongelmaratkaisut kaikille tuotemerkeille.